Om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen hebben wij al met een aantal partners een samenwerking. Uiteraard opereren wij geheel onafhankelijk en zijn we niet gebonden. Hieronder kan je zien tot welke financiers wij toegang hebben.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Je kunt ons bereiken via:

+31 (0)85 303 56 65 of info@smartfunding.nl

woman smilling

Bancaire financiering

Een klassieke vorm van financiering: de bank stelt een bedrag beschikbaar om een bepaalde periode te gebruiken. Over dit bedrag wordt rente betaald. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een rekeningcourantfaciliteit of een lening met een vaste looptijd.

ABN AMRO


ABN AMRO bedient retail, private banking en corporate banking klanten met een primaire focus op Nederland en met selectieve activiteiten in het buitenland. In Nederland wordt klanten een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten aangeboden.

RABOBANK

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden zij mensen en delen ze kennis. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten zij zich vooral op de food- en agribusiness.

ING

ING is een wereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis gericht op het leveren van bankdiensten. Door kennis en ervaring, toewijding om uitstekende diensten te verlenen en wereldwijde activiteiten kunnen zij voldoen aan de wensen van een brede klantengroep. Deze bestaat uit particulieren, gezinnen, kleine bedrijven, grote ondernemingen, instellingen en overheden. 

Alternatieve financiering

VOORDEGROEI

Voordegroei is een financieringsplatform gericht op het topsegment van het midden- en kleinbedrijf. Wij brengen groeibedrijven die op zoek zijn naar groeifinanciering en investeerders die op zoek zijn naar nieuwe investeringskansen bij elkaar. Snel, professioneel en op transparante wijze.

NEOS BUSINESS FINANCE

NEOS Business Finance is een direct lender en verstrekt leningen aan het Nederlandse MKB. Het gaat hier om leningen bestemd voor onder meer groei, overname, uitbreiding en herfinanciering.

SPOTCAP

Spotcap is een kredietverstrekker die ondernemers helpt te groeien door snelle en flexibele financiering aan te bieden. Zij verstrekken zakelijke kredieten van €10.000,- tot €250.000,- voor het MKB, met een aflosschema van maximaal 12 maanden. Dankzij het innovatieve kredietanalyse-model, welk actuele bedrijfsgegevens en kredietwaardigheid beoordeelt, kan Spotcap binnen één werkdag een kredietfaciliteit aanbieden.

COLLIN CROWDFUND

Via haar online platform slaat Collin een brug tussen investeerders die op zoek zijn naar meer rendement en ambitieuze MKB-bedrijven met een financieringsbehoefte. Bedrijven met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000 kunnen terecht bij Collin.

FACTORING

DAS FACTORING

DAS Factoring staat voor slim ondernemen.
Je verkoopt je debiteurenportefeuille op continue basis en ontvangt binnen 24 uur 85% van de waarde van de uitstaande vorderingen, minus een factorfee.
Wij zorgen namens jou voor de afhandeling van de debiteuren.
Zodra de debiteur de factuur volledig aan ons heeft betaald, ontvang je het resterende bedrag minus de financieringskosten.
Naast financiering van debiteuren, draag je dus ook het beheer van jouw debiteuren portefeuille over aan DAS.

Zo kun je nog eens extra besparen!

VOLDAAN

Voldaan is dé factormaatschappij voor het MKB. Wij richten ons op ondernemingen met een omzet tot EUR 5 miljoen per jaar. Onze kernbegrippen zijn Simpel, Transparant en Toegankelijk. Binnen 24 uur kunnen wij kosteloos een raamovereenkomst aanbieden. Een ondernemer bepaalt zelf welk factuur hij verkoopt. Wel zo flexibel!

Bij voldaan bepaalt de klant zelf welk factuur er verkocht wordt. Levert de klant op een werkdag voor 14.00 uur facturen aan? Dan kopen en betalen wij die nog dezelfde dag! Voldaan vraagt alleen een vergoeding over de gekochte factuur.  Maakt de ondernemer geen gebruik van onze dienstverlening? Dan betaalt hij ook niks.

Boozt24

Boozt24 is geen bank of verzekeraar, maar een groep ondernemers die zich tot doel hebben gesteld het Nederlandse MKB op een aantrekkelijke manier van werkkapitaal te voorzien. Boozt 24 zorgt ervoor dat je binnen 24 uur geld krijgt voor jouw verstuurde facturen. In tegenstelling tot factoring, blijf je als ondernemer in control over je debiteurenportefeuille.

Debiteurenbeurs

Debiteurenbeurs is de meest transparante factormaatschappij van Nederland. Op dit peer-to-peer crowdfactorplatform kunt u uw vorderingen op bedrijven en instellingen veilen op onze marktplaats. Ondernemers profiteren van de onderlinge competitie tussen financiers. Debiteurenbeurs werkt snel, is flexibel en transparant. Het is de enige factormaatschappij in Nederland met een ontheffing van de Autoriteit Financiële Markten. Met Debiteurenbeurs lost u kortlopende liquiditeitsbehoeften snel op. 

LEASE

BEEQUIP

BEEQUIP laat Nederlandse bedrijven in de bouw, infra en logistiek groeien met behulp van equipment leasing oplossingen. Onze relaties kunnen rekenen op flexibiliteit en snelheid. BEEQUIP vindt dat de financiering van het equipment bijna altijd mogelijk moet zijn. BEEQUIP kijkt verder dan bedrijfscijfers, kasstromen en contracten door eerst de waarde van het equipment te beoordelen. BEEQUIP is gespecialiseerd in de volgende equipment categorieën: Grondverzet, Kranen, Heftrucks, Bouwmachines, 
Containers, Haven, Energie, en Vrachtwagens.

Prof-Lease

Prof-Lease is een bank- en leveranciersonafhankelijke leasemaatschappij die zich gespecialiseerd heeft in het leasen van digitale technologie, medische apparatuur en productiemachines. Alle aangeboden leaseoplossingen bieden de flexibiliteit om de in de leaseovereenkomst opgenomen objecten aan te passen aan de veranderende behoeften in zowel de organisatie als op de markt. Bij de Prof-Lease maatwerkoplossingen blijft de relatie tussen de klant en de leverancier van de bedrijfsmiddelen volledig intact.

Medi Lease

Medi Lease is een leasemaatschappij al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leasen van objecten in de medische wereld. De klanten van Medi Lease zijn kleine zelfstandigen ondernemers tot grote medische instellingen. Ook de objecten  zijn zeer verschillend zoals lasers voor cosmetica, ziekenhuisbedden, rolstoelen, MRI’s, inrichting voor tandarts behandelkamers en operatiekamers. Medi Lease biedt zowel operationele als financial lease in de range van € 5000,00 tot investeringen van vele miljoenen Euro’s.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat SmartFunding voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Of doe meteen de online Intake.

Doe de online intake

Waarom SmartFunding?

1
Onafhankelijk advies

2
Lokale kennis & betrokkenheid

3
Persoonlijke begeleiding