Regio Alkmaar

Onze financiële experts bieden toegang tot de financieringsmix die het beste bij jouw onderneming en plannen past. We helpen je bij het ontwikkelen van een ijzersterke business case, zodat je je kunt bemoeien met datgene waarvan je hart echt sneller gaat kloppen: jouw zaak.

Rob Beemster

“In de regio Almaar hebben veel mkb-bedrijven een enorm groeipotentieel. We hebben veel exportbedrijven, denk aan de bollenteelt die razendsnel groeit, en de regio heeft ook veel maak-industrie. Noord-Holland beschikt daarnaast over een prachtige agrarische sector. Helaas zie ik dat banken sinds de crisis wat voorzichtiger zijn geworden en financieringsverzoeken afwijzen. Natuurlijk ontzettend jammer, omdat de regio voldoende potentie heeft. Wat je ook vaak ziet is dat de bank slechts voor een deel wil financieren. Ondernemers zullen dan een andere of tweede kredietverstrekker moeten zoeken. SmartFunding kan daarbij bemiddelen, wij werken samen met verschillende gespecialiseerde geldvertrekkers. Ik kan je in het proces ondersteunen door persoonlijke begeleiding, onafhankelijk advies en lokale kennis. SmartFunding biedt een financieringsmix die precies bij jou als ondernemer en je toekomstplannen.”

We staan garant voor persoonlijke en flexibele dienstverlening en zijn dé partner voor jouw organisatieontwikkeling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die SmartFunding kan bieden voor jouw organisatie? Voor de regio Alkmaar is Rob Beemster jouw aanspreekpunt, hij helpt je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

SmartFunding helpt je met jouw financieringsvraag

SmartFunding is een nieuw landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro

Doe de online intake