Regio Zwolle-Apeldoorn

Onze financiële experts bieden toegang tot de financieringsmix die het beste bij jouw onderneming en plannen past. We helpen je bij het ontwikkelen van een ijzersterke business case, zodat je je kunt bemoeien met datgene waarvan je hart echt sneller gaat kloppen: jouw zaak.

Murat Gül

“Ik ben een gedreven en toegewijde professional in de advisering en begeleiding van ondernemingen bij investerings- en financieringsvraagstukken. Tijdens mijn 20-jarige ervaring binnen het bankwezen heb ik met veel ondernemers gesprekken mogen voeren over hun strategische keuzes, investeringsplannen en bijbehorende financieringsoplossingen. Door de terugtrekkende beweging van banken zijn veel alternatieve financieringsbronnen ontstaan. De weg ernaar toe weten ondernemers niet (eenvoudig) te vinden. Daarnaast is door de toenemende digitalisering de afstand tussen banken en hun klanten groter geworden, terwijl veel ondernemers wél behoefte hebben aan persoonlijk contact. Verder zie ik dat accountants en banken (maar ook andere financiers) elkaars taal niet meer spreken. Juist voor een goede communicatie is dit laatste van groot belang omdat ondernemers, voor wie deze partijen opgesteld staan, hiervan hinder ondervinden. SmartFunding en ik passen goed bij elkaar. Wij staan voor persoonlijk contact en streven samen naar een duurzame en lange-termijnrelatie. Mijn ambitie en drive zijn om de plannen en dromen van ondernemers te verwezenlijken en hen te ontzorgen bij de financiering daarvan. Ik nodig ondernemers, die zich hierin herkennen, uit om contact met mij op te nemen!” 

We staan garant voor persoonlijke en flexibele dienstverlening en zijn dé partner voor jouw organisatieontwikkeling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die SmartFunding kan bieden voor jouw organisatie? Voor de regio Zwolle-Apeldoorn is Murat Gül jouw aanspreekpunt, hij helpt je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

SmartFunding helpt je met jouw financieringsvraag

SmartFunding is een nieuw landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro

Doe de online intake