Uitbreiding op het kantoor van SmartFunding

3/14/2022

Uitbreiding op het kantoor van SmartFunding


Het kantoor van SmartFunding in Eindhoven is sinds 1 februari jl.. uitgebreid met een nieuw gezicht: Maarten van der Aa. Maarten gaat aan de slag als financieringsspecialist. In deze functie gaat hij mkb-ondernemers helpen bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen.

Maarten is 24 jaar oud en woont al (bijna) zijn hele leven in Heeswijk-Dinther. Voor zijn studie heeft hij ongeveer een jaar in Nijmegen gewoond. “Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit bleek niet de juiste match te zijn, ik miste de vraagstukken uit de praktijk” vertelt hij. Toen heeft hij de overstap gemaakt naar de Bedrijfskunde opleiding aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Deze heeft Maarten in de zomer van 2021 afgerond.

Tijdens zijn minor Ondernemerschap aan de Fontys Hogescholen in 2020 is hij een bedrijfgestart met andere jonge ondernemers: MIXEM Cocktails. “Het is een groeiend platform waar alles over cocktails te vinden is: recepten, video’s, blogs en luxe cocktailpakketten. Deze pakketten verkopen we voornamelijk aan bedrijven en zijn uniek als relatiegeschenk of zomer/kerstpakket.” zegt Maarten.

Waarden die hij belangrijk vindt zijn betrouwbaarheid, eerlijkheid en optimisme. Maarten vindt het belangrijk om te zeggen waar het op staat. “Door eerlijk en kritisch te zijn, maar wel altijd optimistisch te zoeken naar een passende oplossing, ontstaan er win-win situaties.” zegt hij. Op deze manier gaat iedereen erop vooruit.

Als onafhankelijk financieringsspecialist gaat Maarten het team in Eindhoven versterken en mkb-ondernemers helpen bij het aanvragen en verkrijgen van financiering. Dat kan een startende ondernemer zijn die financiering zoekt voor zijn eerste voorraad of een gevestigde ondernemer die de mogelijkheid heeft om zijn huurpand te kopen. “Voor ieder financieringsvraagstuk is wel een oplossing te bedenken.” geeft Maarten aan.

Maartens advies voor ondernemers
Zoek specialisten die jouw onderneming verder kunnen helpen. Toen ik zelf begon met ondernemen merkte ik al snel dat je niet van alle vakgebieden alles kan - en moet willen - weten. Aarzel niet om hulp te vragen wanneer je ergens niet uitkomt. Dit geldt dan ook zeker op het gebied van financiën. Wanneer je zelf als ondernemer niet voldoende tijd overhoudt, moet je vooral blijven doen waar je goed in bent. Delegeren kan erg moeilijk zijn, daarom zijn betrouwbare mensen die je ondersteunen juist zo belangrijk.

Speelt er binnen jouw onderneming een financieringsvraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact op met Maarten of zijn collega’s!

Onafhankelijk advies
Lokale kennis en betrokkenheid
Persoonlijke begeleiding
VONK360 | Traverse 3 | 3905 NL Veenendaal