Wij helpen ondernemers met een financieringsvraag op weg naar de meest passende financiering. In vier duidelijke stappen begeleiden we je naar de financiering die het beste bij je vraag past. Van persoonlijk advies tot de aanvraag en verder, wij helpen je bij het hele proces.

Vrijblijvend eerste afspraak

Voordat we een financieringsaanvraag in gang zetten, willen we een helder beeld krijgen van de financieringsbehoefte: hoe is de behoefte ontstaan en wat is de omvang? We kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. Alleen als we jou en je onderneming leren kennen, kunnen we je goed adviseren en helpen om je plannen te verwezenlijken. We plannen altijd een eerste vrijblijvende afspraak in om nader kennis te maken.

Quickscan

Na de eerste afspraak maken we vrijblijvend een eerste scan van de mogelijkheden en kijken in welke mate je financieringsaanvraag haalbaar is.

Schrijven van de financieringsaanvraag

Als je financieringsvraagstuk klaar is om aangenomen te worden, schrijft een van de financieringsspecialisten een financieringsmemorandum uit. Dit bestaat uit een grondige analyse van alle essentiële financiële zaken die bij de aanvraag van belang zijn, uiteraard inclusief een onderbouwing.

Bepalen financieringsmix

Wanneer het financieringsmemorandum is geschreven, is het tijd om een eerste selectie van financiers te maken die geschikt zijn voor jouw financieringsvraagstuk.

Begeleiding naar financiers

Met de gedegen voorbereiding van de haalbaarheidscheck en het financieringsmemorandum op zak, neemt jouw financieringsspecialist contact op met de mogelijke financiers.

Onderhandelingen met financiers

Door de expertise van onze financieringsspecialisten kunnen wij de best passende opties met de juiste voorwaarden voor je op een rij zetten.

Na de financiering

Om je commitment naar financiers waar te kunnen maken bieden wij je doorlopende ondersteuning. Wij voorzien je van online prognose- en rapportagetools en ondersteunen bij de jaarlijkse actualisatie van de creditscoring met automatische rapportering aan de financiers.
Nieuwsgierig geworden?

Plan een afspraak in met Maarten, onze financieringsspecialist.
Onze specialisten kunnen je helpen bij verschillende soorten financieringen. Hier een greep uit de mogelijkheden:
Onafhankelijk advies
Lokale kennis en betrokkenheid
Persoonlijke begeleiding
VONK360 | Traverse 3 | 3905 NL Veenendaal